VAN ADVIES OP MAAT TOT EN MET TURN-KEY OPLEVERING

Deurtechniek is een onderdeel van Keller's IJzerhandel B.V. en is ondermeer gespecialiseerd in zowel mechanische, elektronische als elektromechanische sluitsystemen, ieder met eigen karakteristieken, voordelen en bijkomstigheden. Door de multifunctionaliteit van deuren is van het opstellen van een sluitplan, het monteren en onderhouden van een sluitsysteem doorgaans complex. Dit vereist deskundigheid, innovatie en maatwerk. Door de jarenlange ervaring en vele aantoonbare referenties is Keller's IJzerhandel B.V. uw partner voor alle vergendelingsvraagstukken.

Vanuit onze expertise, uw visie en uw programma van eisen bedenken en realiseren wij een naadloos passend sluitplan en sluitsysteem om tot een betrouwbare, gebruiksvriendelijke en toekomstbestendige oplossing te komen. Uitgekiende deurtechniek vergroot namelijk uw zekerheid, veiligheid en gemak. Wij werken met A-merken, dus producten van topkwaliteit, maar we adviseren merkonafhankelijk gericht op de klantbehoefte.

Neem contact met ons op via 010 - 29 21 894 of stuur ons een bericht.

ADVISERING

In het voortraject maken wij een grondige en zorgvuldige inventarisatie van uw specifieke eisen en wensen. Deze kunnen betrekking hebben op alle voorkomende functies van deuren, zoals vluchtdeuren, toegangsdeuren of combinaties hiervan. Wij vertalen deze naar oplossingen per deur die zoveel mogelijk rekening houden met uw beschikbare budget. Wij adviseren u over de voor- en nadelen van de geboden alternatieven, zodat u een weloverwogen besluit kunt nemen. De grote diversiteit aan oplossingen maken de mogelijkheden vrijwel eindeloos.

PROJECTBEGELEIDING

Na gunning bereiden wij het traject nauwgezet en in goed overleg met u voor. Vervolgens bewaken wij tijdens de gehele doorlooptijd de voortgang van uw project en controleren wij punctueel elke levering vanuit onze leveranciers. Het resultaat hiervan is dat wij faalkosten voor u voorkomen en dat we vooraf met u overeengekomen planningen waarmaken.

MONTAGE

Indien u dit wenst, kunnen wij de montage en implementatie op uw locatie verzorgen. Hierdoor kunnen wij een storingsvrije werking voor u garanderen en heeft u één aanspreekpunt.

NAZORG EN ONDERHOUD

Na oplevering evalueren wij met u de gerealiseerde oplossing en kunnen wij zorgen voor periodiek onderhoud en begeleiding waardoor ongewenste calamiteiten zoveel mogelijk voorkomen worden en de levensduur van uw investering wordt verlengd.

Image title
Laden
Laden
Laden
Laden