Geschiedenis Keller's IJzerhandel B.V.

Image title

Een Rotterdams familiebedrijf met een rijke geschiedenisKeller’s IJzerhandel is opgericht door onze grootvader en was in Rotterdam al snel een begrip op de Beijerlandselaan “op” Zuid. Vanaf het begin was Keller altijd al gericht op de beste service. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot een modern derde generatie familiebedrijf, waar nu zelfs de vierde generatie actief is.

Vroeger verkochten we de schroeven los en de spijkers per ons, maar onze klanten werden steeds groter en de aantallen ook. In de jaren '80 zijn we van een particuliere zaak gegroeid tot een moderne groothandel voor kleine en grote professionele eindgebruikers. We maakten in 1985 de overstap naar de toepasselijk genaamde Bankwerkerstraat. Deze vestiging werd echter ook te klein en in 2013/2014 zijn we verhuisd naar een groot, centraal gelegen en geweldig bereikbaar pand aan de Bergambachtstraat, natuurlijk nog steeds “op” Zuid.

Momenteel geven Ard en Dennis leiding aan Keller’s IJzerhandel, nadat zij dit van hun vader Ton en zijn broer Hans hebben overgenomen. Ton, inmiddels meer dan 80 jaar jong, is echter nog vaak op de zaak te vinden. Deurtechniek is een specialisme dat we in de laatste jaren hebben uitgebouwd. Ook bieden we keurings- en reparatiediensten voor gereedschappen en machines.

Bij Keller zijn we trots op onze historie, maar we weten dat stilstaan geen optie is. Al vroeg zagen we in dat onze klanten gebaat zijn bij een online klantenaccount. Onze klanten kunnen niet alleen digitaal bestellen, maar hebben sinds 2011 ook altijd en overal online inzicht in en beheer over vele zaken. We blijven zo voorop lopen binnen de branche.

Onlangs hebben we ook de Keller App gelanceerd, een eenvoudige app die klanten in staat stelt altijd en overal makkelijk en snel te bestellen. Bijvoorbeeld door het scannen van een barcode. Bij Keller blijven we innoveren en groeien, terwijl we ons blijven richten op de beste service voor onze klanten, want die staan altijd voorop!
Laden
Laden
Laden
Laden