Over Keller's IJzerhandel B.V.

Image title

Sinds 1936 uw betrouwbare partner voor gereedschappen, ijzerwaren en hang- en sluitwerk

Met meer dan 80 jaar ervaring is Keller's IJzerhandel Rotterdam uw flexibele en betrouwbare partner voor alles op het gebied van ijzerwaren, gereedschappen en hang- en sluitwerk. Onze afnemers variëren van aannemers, woningbouwverenigingen en onderhoudsbedrijven tot ZZP'ers in de bouw, (semi)overheidsinstellingen en publieke organisaties.

Professionele merken en partners

Wij bieden een breed scala aan professionele A-merken en eigen labels. Keller's IJzerhandel is aangesloten bij brancheorganisaties en inkoopvereniging Ferney Group. Bekijk onze merken op onze website.

Bekijk onze merken

Op maat gemaakte oplossingen

Dankzij onze hoge automatiseringsgraad, professionele vakkennis, korte lijnen en eigen vervoersdienst zijn wij in staat om aan uw specifieke bedrijfswensen offline en online te voldoen. Bij Keller's IJzerhandel Rotterdam kunt u rekenen op op maat gemaakte oplossingen voor al uw behoeften op het gebied van gereedschappen, ijzerwaren en hang- en sluitwerk.

Bekijk al onze productgroepen in de webshop

De beste service, ook online

Bij Keller.nl kijken we graag vooruit, terwijl we onze lange historie koesteren. Onze service reikt dus verder dan alleen onze verkoopbalie en telefoon. Wij streven naar de beste service voor al onze klanten, zowel online als in onze vestiging. Als vaste klant van Keller.nl krijgt u extra voordelen met een bedrijfsaccount op ons handige klantportaal en beheert u eenvoudig uw bestellingen en veel meer. Wij vertellen u er graag meer over.

Laden
Laden
Laden
Laden